Over mij

Als zoon van een transportondernemer is organisatieadviseur Breus Blaauwendraad opgegroeid met het ondernemerschap. Het was voor hem dan ook een logische stap om in 1999 voor zichzelf te beginnen, onder de naam Blaauwendraad Consulting. De doelgroep? Ondernemers met een personeelsbestand van tussen de 5 en 500 werknemers. Zijn hart ligt – hoe kan het ook anders – bij het MKB.

Nationale en internationale ervaring

Voor Breus de stap zette naar zelfstandig ondernemerschap, heeft hij in loondienst de nodige ervaring opgedaan. Nationaal en internationaal. Bij een van de grootste bedrijven ter wereld, maar ook bij een van de kleinste, en bij een organisatie die daar qua formaat en omzet ergens tussenin zit.

Financieel management

Met HEAO-CE op zak en een 2-jarige post-HBO opleiding tot controller, was hij in eerste instantie vooral actief op financieel gebied. Van controller tot financieel directeur, met als specialismen onder andere rendementsverbeteringen en procesverbeteringen.

Verandermanagement, verbetermanagement

Breus weet de organisatie ook via verandermanagement en verbetermanagement op een hoger plan te brengen. De uitgebreide opleiding Verandermanagement die hij volgde, leverde hem daarvoor de nodige theoretische kennis en praktische handvatten. Uiteenlopende salestrainingen brachten ook zijn commerciële kwaliteiten aan het licht, min of meer tot zijn eigen verrassing. Dat maakt het pakket aan diensten dat Breus Blaauwendraad biedt, compleet.

Best practices

Van organisatie advies tot directie- en managementcoaching. Na ruim 30 jaar te hebben gewerkt in uiteenlopende functies en in vele branches is Blaauwendraad breed inzetbaar en van vele markten thuis. Zo brengt hij best practices in bedrijven binnen. Daar plukt u de vruchten van.

Rendement verbeteren

Vraagt u zich af: hoe loods ik mijn bedrijf of organisatie de crisis door? Het antwoord: samen met Breus Blaauwendraad, een heel gewone jongen met flink wat bagage. Een sterke realisator met aandacht voor de harde (commerciële/financiële) kant, die ook oog heeft voor de mens. Die van tegenwerkers medewerkers maakt, en van medewerkers kartrekkers. Een sparring partner die samen met u een duurzame verbetering van uw rendement weet te realiseren.

Neem contact op

Neem vrijblijvend contact op via 06 – 50 63 73 21 of vul het onderstaande contactformulier in. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.